Hyvät sukulaiset!

Alajärvellä 24.2.2017

Tätä tervehdystä kirjoittaessani on Rytilän sukukirja osa-III viimeistelyvaiheessa ja sukujuhlamme suunnitelmat valmiina. Uskon, että meillä on tulossa hyvä sukulaisten tapaaminen 29.7.2017 Ikaalisten kylpylässä sukumme juurilla.

Uusi kirja avaa varmasti mielenkiintoisia polkuja sukumme historiaan ja tuo samalla monia tuttavuuksia Hiitin, Rytilän, Niinimäen ja Suurimaan sukuihin kuuluville ja muillekin.

Rytilän sukukirja III-osa käsittelee Vihtori Efraim ja Amalia Seraphia Rytilän jälkipolvia lähtöhenkilöinä lapset Vihtori, Wilhelmiina, Julius, Ville, Jooseppi, Emma ja Janne. Kirjasta tulee monivärinen, lähes 300-sivuinen, paljon henkilö- ja paikallishistoriaa käsittävä runsaasti kuvitettu ja sukutaulut sisältävä teos. Rytilän sukuseura kustantaa tämän kirjan, jonka hinta on 40 euroa ja josta voi tehdä ennakkovarauksen maksamalla tuon summan sukuseuran tilille. Kirjaa jaetaan julkistamistilaisuudessa sukujuhlassa tai lähetetään postissa, jos osoite on tiedossa.

Sukujuhla alkaa klo 12.00 la 29.7.2017 Ikaalisten kylpylässä lounaalla ja jatkuu Maininki-salissa kirjan julkistamisella ja sukukokouksella. Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin. Lopuksi on järjestetty vielä opastettu linja-automatka suvun juurille Kyrösjärven rantamaisemiin. Kannattaa varata majoitus hotellista ja nauttia yhdessäolosta vielä illallakin Violetta-salissa, jossa on paikalla orkesterikin.

Jäsenkirjeen liitteeksi olemme laittaneet kylpylän palveluista meille laaditun hinnaston. Hotellin palveluita voi jokainen käyttää halunsa mukaan. Kukin varaa itse majoituksen numerosta 03 4512107. Ilmoittautuminen juhlaan tulee tapahtua 13.7.2017 mennessä. Teiltä jäseniltä pyydämme vain lounasmaksun 22 euroa (lapsilta eri hinta) sukuseuran tilille. Ilmoita myös osallistumisesi retkelle etukäteen puheenjohtajalle tai sihteerille. Pieni maksu (noin 7 euroa riippuen määrästä) kootaan autossa.

Pyydämme ystävällisesti kaikkia maksamaan jäsenmaksunsa 20 euroa Rytilän sukuseura ry:n tilille FI5053270520055109 maaliskuun loppuun mennessä. Jäsenmaksuilla pyöritämme toimintaamme.

Kerrataan vielä kulusi. Kirja 40 e, lounas 22 e ja jäsenmaksu 20 e, niin juhlat järjestyvät ja sukutuntemus kasvaa.

Tervetuloa Ikaalisiin!

 

Kevättalven terveisin,

Maiju Viitaniemi                                                      Tapio Rytilä

Puheenjohtaja                                                           Sihteeri