ARVOISA SUKUSEURAN JÄSEN

Alajärvellä 12.2.2016

Vuosi on taas kulunut edellisen jäsenkirjeen lähettämisestä. Aika rientää nopeasti, mutta toisaalta paljon on ehtinyt tapahtua itse kunkin elämässä.

Sukuseuran hallitus päätti viime kesänä kokouksessaan Kiiskilän huvilalla Uudessakaupungissa, että sukuseura pyrkii pitämään yllä tiedostoa suvun syntymistä, avioliitoista, poisnukkuneista ja muista perhetapahtumista. Jäsenistöä pyydetäänkin ilmoittamaan tällaisista tapahtumista ja siltä osin, kun saadaan lupa, näitä tietoja voitaisiin myös julkaista vuosittaisessa jäsenkirjeessä. Minä ainakin sain kolmannen lapsenlapseni, Wilma Isla Julian, Mikko ja Marja Viitaniemen perheeseen 4.11.2015.

Hallituksen sihteerinä aloitti viime kesänä Tapio Rytilä ja kotisivujen päivittäjänä Jouni Kaukanen. Muut jäsenet ja toimihenkilöt ovat entiset.

Puheenjohtaja on aloittanut Rytilän sukukirja III:n kirjoittamisen ja pitänyt yhteyttä kuluneen vuoden aikana jäsenistöön materiaalin hankinnassa. Kirjan lähtöhenkilöinähän ovat Vihtori, Edla, Julius, Vilhelm (Ville), Josef (Jooseppi), Emma ja Juho (Janne) Rytilä, joista Vihtori Aleksiuksen osuus on käsitelty jo aika tyhjentävästi I-II osissa. Kiitos kaikille avusta. Mielelläni otan vastaan edelleen kirjaan sopivaa lähdeaineistoa ja etenkin kuvia.

Seuraava sukukokous pidetään jo ensi vuoden kesällä 2017. Monet ovat olleet tyytyväisiä siitä, että on luotu tällainen foorumi, jossa sukulaiset voivat tavata ja tutustua toisiinsa. Seuraavasta sukukokouksesta tehdään vapaamuotoisempi kuin edellisestä 200-vuotisjuhlasta. Jätetään enemmän aikaa vapaalle yhdessäololle. Tehkääpä ehdotuksia juhlapaikasta ja ohjelmasta.

Sukuseuran asioista voitte lukea kotisivuiltamme linkistä http://rytilan.sivut.net. Sivujen kehittämiseen voitte kaikki osallistua ja esittää toiveitanne myös.

Rytilän sukukirjat I-II ovat edelleen myynnissä. Kirjoista on otettu uusintapainoskin korjauksineen. Kaikkia sukuseuran myyntituotteita voi kysellä Maiju Viitaniemeltä ja Erkki Rytilältä.

Pyydämme ystävällisesti kaikkia maksamaan jäsenmaksunsa 20 euroa/hlö Rytilän sukuseura ry:n tilille FI5053270520055109 maaliskuun loppuun mennessä. Moni suorittaa varmaan verkkopankissa maksun. Kirjoita tiedonantoihin nimesi ja jäsenmaksu 2016, niin jäsenmaksu tulostuu pankin tiliotteessa oikealle henkilölle. Jäsenmaksuilla pyöritämme yhdistyksen taloutta. KIITOS!

 

Kevättalven terveisin,

Maiju Viitaniemi                                                      Tapio Rytilä

Puheenjohtaja                                                           Sihteeri