Alajärvellä 16.3.2021

Hyvät sukulaiset!

Aurinkoinen kevättervehdys kaikille Rytilän sukuseuran jäsenille – koronasta huolimatta! Edistämällä suvun yhteishenkeä ja pitämällä sukulaisuutta yllä, pidämme huolta siitä sukupolvien jatkumosta, joka vie vuosisatojen takaa Ikaalisista pitkälle hamaan tulevaisuuteen. Niin kuin kaunis kukka, se kuihtuu ja kuolee pois ilman hellää huolenpitoa.

Joukostamme ovat poistuneet ikuisuuteen saamieni tietojen mukaan ainakin seuraavat henkilöt: Vuonna 2018 Sakari Seppälä, Maila Suurimaa, Helmi Luodetlahti, Heikki Turakainen, Hilkka Turakainen, Väinö Järvinen, Pertti Harjula ja Laura Karjalainen, vuonna 2019 Heikki Pentti ja Hannu Rytilä, vuonna 2020 Mirjam Leikkonen ja Vesa Leikkonen.

Iloisia perhetapahtumiakin on ollut. Vauvoja on syntynyt lähisukuun ainakin seuraavasti: Vuonna 2017 Lilja Jasmin Peltomäki, Elliot Verneri Peltomäki, Edvin Ossian Peltomäki, Peetu Eemeli Paakkonen ja Aleksi Leo Olavi Mäkinen, vuonna 2018 Elviira Helmi Elisa Jukola ja Voitto Veli Leppänen, vuonna 2019 Aino Sofia Aurora Mäkinen, Hilda Marjatta Peltomäki, Seela Silvia Peltomäki, Evon Leo Seppä, Ellen Loviisa Koivisto, Albert Julius Härmä, Siiri Olivia Paakkonen, Alvar Jimi Justus Elomaa-Niinimäki, vuonna 2020 Mauno Julius Julin, Eino Viljami Peltomäki, Leo Osvald Peltomäki, Poika-vauva Leppänen, Mauno Julius Leppänen, Moona Matleena Rytilä, Elma Maria Katariina Asikainen, vuonna 2021 Olivia Estelle Peltomäki. Joillakin se elämä loppuu ja joillakin alkaa, sellaista on elämän kierto.

Sukuseuran hallitus piti etäkokouksen 25.4.2020 ja päätti juoksevista asioista. Joudumme seuraamaan tänäkin vuonna virallisia määräyksiä ja toimimaan niiden mukaan.

Uudesta sukukirjasta Pentti Luodetlahti kirjoittaa: ”Luodetlahden sukukirja I ja Rytilän sukukirja IV valmistuu kyllä kesällä. Jos sukujuhla siirtyy, on silloin mahdollista siirtää julkaisu syksyyn tms., mistä sisältö tietysti hyötyy. Nykyvaiheessa pääpaino on vielä perhetauluissa ja löytämisessä. Kalle Kustaan jälkeläisiä on koossa reilut 300. Otan jälkipolvien ohella leveyttä sen verran, että esim. lähimmistä esipolvista tulee kokonaiskuva. Kyllä koronasta on haittaa, ei voi käydä ihmisiä jututtamassa, soittelemalla mennään. Hyvin ihmiset suhtautuvat, ovat suvustaan kiinnostuneita. Valokuvia on määrällisesti hyvin, hajontaa saisi olla kattavammin. Muutama kiinnostavakin kuva on löytynyt ja henkilöitä, jotka tunnistavat hyvin.” Pentin puhelin on 050-3674055 ja osoite Lempuntie 12, 38910 Ala-Honkajoki.

Sukukirjat ja sukuesineet ovat erinomaisia lahjoja vaikkapa merkkipäivänä. Tilauksia voit tehdä Erkki Rytilälle puh. 0400-767323 tai puheenjohtajalle puh. 06-5574422

Pyydämme ystävällisesti kaikkia maksamaan vuoden 2021 jäsenmaksun 20 euroa Rytilän sukuseuran tilille FI5053270520055109 maaliskuun loppuun mennessä. Sukuseura korvaa sitten vastineeksi kuluja kun juhlitaan. Sukuseuran toiminta on vakaalla pohjalla.

Hyvää alkaneen vuoden jatkoa ja terveyttä kaikille!

 

Maiju Viitaniemi Essi Rytilä
puheenjohtaja sihteeri
maiju.viitaniemi@luukku.com essi.rytila@gmail.com
06-5574422 040-1950328

 

P.S. Jos sinulla on olemassaoleva sähköposti, mihin haluaisit jatkossa nämä kirjeet, ilmoitathan sen
sihteerille. Kiitos.